Πληροφορίες για τις υπηρεσίες που παρέχει η GRECOSTONE στους πελάτες της. Τοποθέτηση των προϊόντων μας για διακόσμηση τοίχου με  πέτρα χρησιμοποιώντας τεχνητά υλικά,  σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες τοποθέτησης όλων των προϊόντων μας εντός Θεσσαλονίκης. Οι παρακάτω τιμές αναφέρονται στα προϊόντα μας μαζί με την τοποθέτηση τους, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.

ΤΟΥΒΛΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 28,50€/τ.μ

Διακοσμητικό Τουβλάκι ΜΙΞ - Φυσικές Αποχρώσεις - GRECOSTONE 9179b

ΣΧΙΣΤΟΛΙΘΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 40,00€/τ.μ

Τεχνητή Πέτρα - Μαύρος Σχιστόλιθος - Προϊόντα GRECOSTONE 9278

ΞΥΛΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 40,00€/τ.μ

Τεχνητή Πέτρα σε Απομίμηση Λευκού Ξύλου - Προϊόντα GRECOSTONE 9228b

Ελάτε σε επικοινωνία με την GRECOSTONE, για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μπορείτε να μας βρείτε και μέσω της σελίδας μας στο Facebook. Είμαστε στη διάθεση σας για να σας προσφέρουμε συμβουλές για τα είδη μας, καθώς και ιδέες διακόσμησης. Τεχνητά υλικά που δίνουν την εμφάνιση ως μια διακόσμηση τοίχου με πέτρα ή τούβλο. Εφαρμογή σε εξωτερικούς ή εσωτερικούς χώρους και πολλές ακόμη επιλογές χρήσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία, τα χειροποίητα προϊόντα τεχνητής πέτρας και διακοσμητικού τούβλου που παράγουμε και το προφίλ της GRECOSTONE, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Υπηρεσίες GRECOSTONE - Τεχνητή Διακόσμηση Τοίχου με Ξύλο & Πέτρα